Strategi og styringssignaler


Det har i perioden fra 14. mars 2022 til 6. mars 2023 vært avholdt 10 protokollerte styremøter. Daglig leder Frode Thomassen har deltatt fast i styremøtene, mens øvrige ansatte har møtt etter behov.

Virksomheten drives med utgangspunkt i Bodø kommune, og klubben har et regionalt oppdrag i Nordland. Gjennom å være den ledende fotballklubben i vår region har vi et særlig ansvar for å bistå og bidra til positiv utvikling av fotballen i landsdelen. I dette ligger et naturlig og sterkt behov for høy fotballfaglig kvalitet i alt vi gjør, men også at vi deler kunnskap og kompetanse med andre fotballklubber i regionen. Vi skal være en viktig leverandør av fotballrelaterte tjenester og være en inspirasjon til fotballivet lokalt, regionalt og nasjonalt.

Det har vært et fantastisk år for FK Bodø/Glimt med sølv i serien, kvartfinale i Conference League, Cupfinale, avansement til play off i Conference League i 2023 og klubben er fortsatt med i NM-cupen 2022. Klubben har igjen levert en sesong som vil stå med store bokstaver i historiebøkene. Klubbens utvikling de siste 4-5 årene har også vært bakgrunnen for at styret har brukt tid på å arbeide med å revidere klubbens strategier for en ny strategiperiode (2022 – 2026). Styret vedtok denne i mai 2022. Klubbens strategidokument har som kjent navnet ‘Vårres måte’, og vil bli gjenstand for en egen presentasjon på Årsmøtet