Reisevirksomhet


Alle Glimts lag, det være seg A-laget, i akademiet eller i samfunnsavdelingen, må ofte ut og reise i sammenheng med kamper. På grunn av lange distanser til Glimts konkurrenter i Eliteserie, cup, europeiske konkurranser og turneringer for aldersbestemte lag, er klubben avhengig av flere fremkomstmidler som fly, buss, bil og tog. 

I 2021 ble det mange utenlandsreiser for Glimts A-lag. Grunnet smittevern og et behov for å følge protokoller med konkurransebestemmelser levert av UEFA, samt for å ta hensyn til optimal kampgjennomføring i ei tett terminliste, brukte klubben charterfly på reisene i tilknytning til europeiske konkurranser.

I 2021 fikk vi satt opp lader til el-varebilen levert av Nordvik i samarbeid med Bodø Energi, og klubbens eneste firmabil ble dermed elektrisk. Vi reduserte også transportbehovet for flere varer i kiosk og Sportsbaren ved å velge lokale produkter og leverandører. For eksempel fikk pølsene på kampdag en oppgradering. Glimt-pølsa består nå av pølse fra Lundal, ketchup og sennep fra MiMis og pølsebrød fra Berbusmel. Dette gjør godt for smak, transport, og lokale aktører. I tillegg byttet vi ut tilbudet i Sportsbaren vår med lokalprodusert øl fra Bådin.